Kjøp av kunst fra denne nettsiden

Jeg vil gjerne at du føler at det er trygt å kjøpe fra min nettside. Hvis det er noe du lurer på så ring meg gjerne for å få mer informasjon: 909 22 419 eller skriv en mail: til@ingriegeberg.no.

Når du kjøper et bilde her på min nettside kan du enten betale med kredittkort eller velge "Annen betalingsmåte". Da blir bildet reservert  og du kan ta kontakt med meg for prat om bildet og hvordan du vil betale, om frakt/henting eller rett og slett finne ut mer om bildet før du bestemmer deg. 

Om å sende bilder: Jeg kan sende bildet i posten eller du kan velge å hente det hos meg på atelieret. Det er fri frakt i Norge. Malerier blir pakket i folie, bobleplast og papp. Hvis maleriet er over 100 x 60 cm må vi avtale direkte hvordan bildet kan leveres og fraktkostnadene deles mellom oss.

Grafikk og tegninger opp til størrelse 50 x 50 cm sendes flatpakket. Jeg legger det på en papplate og tar plastfolie rundt. Da kan det byttes hvis det er helt krise. Det må da skje ganske umiddelbart, ta da kontakt med meg og for all del: ikke pakk bildet ut av folien. Jeg bytter ikke bilder som har fått skader.

Grafikk og tegninger over størrelse 50 x 50 cm sendes oftest i rull. Les da siden "Behandling av bilder" før du pakker ut bildet. Jeg bytter ikke bilder som har fått skader.

 

Jeg kan gavepakke bildet og sende det direkte til den du vil gi det til.