Om å sende bilder.

Jeg vil gjerne at du føler at det er trygt å kjøpe fra min nettside. Hvis det er noe du lurer på så ring meg gjerne for å få mer informasjon: 909 22 419 eller skriv en mail: til@ingriegeberg.no.

Om å sende bilder: Jeg kan sende bildet i posten eller du kan velge å hente det hos meg på atelieret. Det er fri frakt i Norge. Hvis du har lyst til å få hjelp med ramme kan vi avtale. Da er det best at bilder over 21 x 30 cm. hentes hos meg eller rammemaker. (Posten liker å knuse glass)

Grafikk og tegninger opp til størrelse 50 x 50 cm sendes flatpakket. Jeg legger det på en papplate og tar plastfolie rundt. Da kan det byttes hvis det er helt krise. Det må da skje ganske umiddelbart, ta da kontakt med meg og for all del: ikke pakk bildet ut av folien. Jeg bytter ikke bilder som har fått skader.

Grafikk og tegninger over størrelse 50 x 50 cm sendes oftest i rull. Les da siden "Behandling av bilder" før du pakker ut bildet. Jeg bytter ikke bilder som har fått skader.

Malerier blir pakket i folie, bobleplast og papp. Hvis maleriet er over 100 x 80 cm må vi avtale direkte hvordan bildet kan leveres og fraktkostnadene deles mellom oss.

Jeg kan gavepakke bildet og sende det direkte til den du vil gi det til med kort og din hilsen.