STRANDET

Dette maleriet heter "Strandet" og var hovedbildet på min utstilling på Galleri Soon i juni/juli i år. Jeg laget denne teksten til bildet og utstillingen:

STRANDET

Det var da jeg oppdaget at det var mine tær på denne stranden, ved dette havet. Det var da jeg skjønte at jeg ikke kunne snu, men alltid måtte gå i samme retning. At det jeg mistet ble igjen i kanten mellom vann og strand for å bli tatt av bølger eller begravet i sanden eller spist av måker.

 

    Jeg var strandet i et liv som plutselig var alvor, årene ble stablet etter meg som drivved og kister sto som minskende milepæler i soloppgang og solnedgang.

    Det var da jeg oppdaget gleden ved alle dem som gikk i samme retning og de som kom til. Gleden ved lyset, bevegelsen, de intense fargene, i vennskap og gode opplevelser. 

    Det var da jeg sluttet å være redd.

JAZZ

"Jazz" er et maleri som jeg har holdt på med en stund, og det fungerer bare ikke. Nå tar jeg en runde til på det og har tenkt å ta foto etterhvert som jeg

prøver å få det til å bli noe. Jazz_01: Slik det er nå: altfor rotete litt døde farger, skjønner ikke helt hva jeg vil med det og gir dårlig magefølelse.

Jazz_02

Her har jeg lagt inn et par musikere til for å få litt spenning i bakgrunnen

Jazz_03

nå begynner det å skje litt, bagrunnen er varmere og mørkere, figurene blir mer markerte, jeg prøver å samle bildet og samtidig få en retning i strøkene og fargene ved å legg inn grårosa i den ene hånden og følge fargen bort til trommene nede til høyre samtidig legger jeg inn flere flekker med oker og svart. Nå kan det tørke noen dager før neste runde.

 

 


Nyere innlegg